Epilering - permanent hårfjerning (med elektrolyse)

Epilering med elektrolyse den eneste metode der permanent kan fjerne hvide- og grå hår, samt alle stride hår, som laserbehandlinger ikke kan fjerne.

Derfor henvender denne behandling sig til dig, som har stride lyse, grå, røde eller mørke hår på små områder fx øjenbryn, overlæbe, hage, ørerne etc. og som ønsker en permanent løsning. Behandlingen tilbydes til både mænd og kvinder.

Hvem må ikke modtage behandling?

Vi kan desværre ikke tilbyde behandlingen hvis du:

 • Er gravid
 • Ammer
 • Er ekstrem følsom over for smerter og sart hud
 • Har lokale infektioner, herpes i udbrud
 • Tager antiinflammatoriske lægemidler eller steroider
 • Har autoimmune sygdomme, topisk dermatitis eller pacemaker

Inden første behandling
3-4 uger inden behandlingen skal du stoppe med at vokse. Vi skal i stedet fjerne de hår du ønsker behandlet med pincet.

VIGTIGT: Så snart hårene begynder at vokse ud igen, bestiller du en tid mere, så hårerne er ca. 5 mm lange ved behandlingen. Med denne metode er chancen for at fjerne håret i sin udgronings fase/vækstfasen meget større, og det er kun i denne fase at epilering virker.

Selv behandlingen
Vi behandler kun små områder med enkelte hår i 20 min. og ca. 10 til 15 hårstrå ad gangen. Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårrodden, sender nålen lidt strøm, som destruerer hårrodden.

Hvor ofte og hvor mange gange
Håret vokser i forskellige faser og det er derfor individuelt hvor ofte du skal komme, men typisk bør der gå ca. 2-4 uger mellem behandlingerne. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret, og til sidst er de helt væk. Antal behandlinger forskelligt fra menneske til menneske, så vi kan ikke på forhånd sige et præcist antal behandlinger, men et typisk forløb vil normalt være 3–8 behandlinger.

Efter behandlingen
Huden skal plejes med Troldhassel gel om dagen og om aftenen, samt Neoderm om dagen. Begge produkter kan købes i klinikken.

Undgå klorvand og sol i de første 24 timer, samt brug af syre i hudpleje samme dag, som du er blevet behandlet.

Priser på epilering

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

  Trustpilot