Dokumenteret Fedtfrysning

Kryolipolyse-behandlinger / X-Freeze NTX

Vi er blandt de første i Danmark, der kan tilbyde fedtfrysningsbehandlinger med maskinen der erstatter X-Freeze. X-Freeze NXT er nyeste skud på stammen af maskiner til permanent fedtreduktion via Kryolipolyse-behandlinger.

Forskning viser, at ved hver behandling forsvinder 20-30% af det behandlede fedtvæv, uden at du skal under kniven og med minimalt ubehag.

Hvem kan få fedtfrysninger

Der er nogle steder på kroppen, især som vi bliver ældre, hvor der opbygges særlig resistente fedtdepoter der ikke forsvinder ligegyldigt om du motionerer, træner med fokus på bestemte områder og spiser de rigtige ting. Disse genstridige områder kan vi, via behandling med X-Freeze NXT, gå ind og reducere med hele 20-30%.

Fedtfrysning er for alle der har et, eller flere, områder hvor der er opbygget blødt fedtvæv. Man behandler lokalt og det er derfor ikke vægten, man skal fokusere på, men en fedtreducering som tydeligt kan ses på målebåndet. Langt de fleste steder på kroppen kan behandles. Eksempler:

 • Mave
 • Lår
 • Sidebenene (kærlighedshåndtag)
 • Gynækomasti (mandebryster)
 • BH-deller
 • Dobbelthage

Er du i tvivl om fedtfrysning vil virke på dig, så kom ind til en uforpligtende konsultation, hvor vi kan tage en snak og finde den bedste løsning for dig.

Behandling

En hel behandling, inklusiv konsultation og massage, tager cirka halvanden time.

Selve frysebehandlingen starter ved at du får påsat en applikator lokalt, på det sted der skal fryses. Applikatoren suger hud og fedt op i et vakuum hvorefter temperaturen i applikatoren sænkes og fedtvævet nedbrydes. NXT maskinen har en ekstra feature som dens forgængere ikke har. Den giver dig et varmt boost i starten af din behandling og derefter starter selve nedkølingen. Varmen giver cellerne et ekstra chok og gør behandlingen mere behagelig og effektiv.

Efter applikationen bliver fjernet får du en let massage, af området der har været frosset, for at føre varmen tilbage i cellerne.

Du kan godt få fedtfrysning på flere forskellige steder på en gang - eksempelvis hage og mave.

Good To Know

Du skal sidde i cirka 45 minutter med applikationerne på og vi skal selvfølgelig nok sørge for noget at drikke mens du venter, men det kan være en god ide at tage noget underholdning med.

Man skal være opmærksom på at der efter behandlingen kan være rødmen i det område der er behandlet, og og nogle tilfælde blå mærker, som dog hurtigt går i sig selv igen.

Efter hver behandling skal man passe på sin krop og ikke skabe pludselige temperaturforandringer. Det vil sige at man eksempelvis ikke skal gå Sauna, træne eller lave anden vild fysisk aktivitet i 48 timer efter.

For at få det optimale resultat skal vi lave et fedtfrysningsforløb til dig. Det strækker sig normalt over 2-3 behandlinger og der skal gå 4-5 uger imellem hver behandling.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om fedtfrysning kan du altid ringe til os. Du kan også læse mere på Toplites hjemmeside. Toplite er det firma der har lavet vores X-Freeze NXT. Det er det bedste brand når det kommer til, blandt andet, kryolipolyse-maskiner som X-Freeze. De har mere end 30 års erfaring med at designe og håndbygge maskiner til medicinal og kosmetik industrien.

www.toplite.de (på tysk)

Se også den dermatologist rapport, over et videnskabeligt forsøg med 21 testpersoner.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6304526/ (på engelsk)

Priser på fedtfrysning

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

  Trustpilot