Kommende hudforyngende behandling - Skin Rejuvenation

Boost din collagen produktion og reducer aldringstegn

Vi kan blandt andet reducere solskader, pigmentpletter, rynker, karsprængninger, Rosacea, Couperose, og Acne

Ved hjælp af et SR (Skin Rejuvenation) mundstykke til vores SHR-maskine, bruger vi lys og varme til at give problemområderne et collagen-boost der reparerer de ødelagte celler.

Behandling og forløb

Man starter et forløb med at komme til to behandlinger den første uge, og derefter cirka en gang hver 4-6 uge. Afhængigt af hvad der bliver behandlet kan det tage alt fra to til seks behandlinger, udover de indledende to. Eksempelvis kan karsprængninger tage få behandlinger at reducere, hvor Rosacea kan være et længere forløb.

Behandlinger for solskader, pigmentpletter og karsprængninger kan gøre lidt ondt, da det er mindre områder og man placerer varmen meget lokalt.

Vi anbefaler, at du ikke tager sol en uge før og en dag efter din behandling.

De fleste kan få hudforyngende behandlinger, dog er det ikke muligt at behandle hudtype 5 og 6, som har en meget mørk farve.

Når vi skriver reducerer, mener vi…

- I nogle tilfælde vil vi ikke kunne fjerne problemet permanent og for altid. Eksempelvis vil de fleste der bliver behandlet for pigmentpletter skalle efter behandling, hvorefter området vil blive mere utydeligt og kanterne vil ikke være så skarpe. Vi kan fjerne en karsprængning, men ikke love, at du ikke får en ny et andet sted. Vi anbefaler derfor at man tager et forløb, eksempelvis et par uger inden man skal til en speciel begivenhed, og derefter vedligeholder med nye behandlinger, hvis/når det ønskes.

Priser på hudforyngelse

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

  Trustpilot