Permanent Hårfjerning hos Clinic Beautiful.

Vi kan fjerne hår alle steder

Permanent hårfjerning er til dig som ønsker at slippe af med knopper, indgroede hår, kløe og rødmen efter hårfjerning med barberblade eller epilator.

Vi fjerner uønsket hår i intimområderne, ansigtet og armhulerne, på arme, ben og ryg. Hvis du lider af skægpest, kan vi fjerne hår fra hals, nakke og kinder, så du stadig kan vedligeholde dit skæg uden at skulle bekymre dig om uønsket hår og røde knopper.

SHR-maskine (Super Hair Removal)

Vi bruger SHR-maskine til permanent hårfjerning. SHR-maskinen arbejder sig ind i huden, via varme og lys, og ødelægger membranen om hårsækken. Det gør at håret ikke får noget næring og derfor ikke kan gro. Vi har valgt at bruge SHR maskine til permanent hårfjerning, da den varmer op til 43 grader og dette ikke er så hårdt for huden, som eksempelvis laser, der går helt op til 70 grader. Risikoen for skader på huden er derfor meget mindre med en SHR maskine.

Behandling og forløb

En behandling kan tage alt fra 15 minutter til 2 timer (inklusiv konsultation), afhængig af omfang. Eksempelvis tager det 15 minutter at få fjernet dun fra overlæben, og 55 minutter at få behandlet begge armhuler, ben og fødder.

Efter endt behandling tager det 4-6 uger før de næste hår kommer frem og man skal behandles igen. Afhængigt af hårtype tager det cirka seks behandlinger at få alle de uønskede hår væk.

Et typisk behandlingsforløb er 6 til 8 gange.

Vi kan ikke love, at du altid vil være 100% fri for hår, på de behandlede steder, efter dit forløb er afsluttet. Nogle hårsække kan ligge i dvale og blive aktiveret, på et senere tidspunkt af fx hormonelle forandringer i kroppen.

For permanent at fjerne et hår skal der være pigment i hårstrået. Det vil sige, at vi ikke kan fjerne de naturligt hvide hår og de helt fine, tynde, hvide hår (Vellushårene) på kroppen.

Inden behandling

Det er vigtigt at man fjerner hår fra det ønskede sted med skraber, dagen inden behandling. Maskinen bruger meget mere energi ved lange hår, og det kan hæmme det ønskede resultat. Husk at lægge mærke til hvor hårgrænsen går, så yderområdet også bliver behandlet.

Man må hverken bruge pincet, voks eller kemi til at fjerne hår i det område man ønsker behandlet, da SHR-maskinen arbejder med pigmentet i hårskaftet under huden. Dette gælder både 4 uger inden første behandling og også i de 4-5 uger imellem behandlinger. Der er dog ingen restriktioner på, hvor meget man må bruge skraberen.

Man må derudover ikke udsætte det ønskede behandlingssted for sol en uge før behandling og et par dage efter.

Priser på permanent hårfjerning

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

  Trustpilot