Tatoveringsfjernelse

Hurtig, sikker og effektiv fjernelse af tatoveringer.

Tatoveringen fjernes med en af de mest avancerede lasere på markedet, nemlig Tri-beam Q-switched laser. Dette gør, at langt de fleste sorte og røde tatoveringer kan fjernes 100%. Ved tatoveringsfjernelse rammes farvepigmentet af en kraftig, kortvarig lysstråle, hvis energi sprænger pigmentet til mindre stykker. Når farvepigmenterne er sprængt i mindre stykker, kan kroppens immunforsvar nedbryde og udskille molekylerne. Man må kun fjerne op til 10×15 cm ad gangen, da det ellers bliver for hårdt for kroppen.

Ved tvivl om resultatet tilbyder vi en gratis prøve behandling af 1 cm x 1 cm.

Det er individuelt hvor mange behandlinger der kræves, men gennemsnitligt 8-10 for total fjernelse, og 3-5 for at gøre klar til cover-up.

Behandlingen

Når du ankommer til klinikken, vil vi indlede med en kort konsultation. Her vil vi blandt andet drøfte din helbredstilstand, samt mulige bivirkninger ved behandlingen, og give dig en masse information om tatoveringsfjernelse. Der vil her også blive underskrevet en samtykkeerklæring. Når dette er klaret, er vi klar til selve behandlingen.

Området der skal behandles, vil blive gjort grundigt rent og herefter desinficeret. Før, under og efter behandlingen benytter vi køleterapi, som har en bedøvende effekt på huden. Køleterapi vil også mindske den lille risiko, som der er for bivirkninger. Under selve behandlingen vil vi med laseren ramme hvert område af tatoveringen. Området bliver kun ramt en gang og der køres i et jævnt og hurtigt tempo (se gerne video). De mindste tatoveringer kan derfor fjernes på ganske få sekunder, og de største tager op til 10-15 minutter.

Smerter

Det er meget individuelt, hvordan man oplever smerten ved tatoveringsfjernelse. De fleste sammenligner det med et smæk med en elastik mod huden, andre som når de bliver tatoveret.

Til større tatoveringer vil vi anbefale, at du påfører bedøvelsescreme på området 2 timer før behandlingen. Sammen med køleterapi fra vores kølemaskine, er der flere som ikke oplever det store ubehag ved behandlingen.

Efter Behandlingen

Området vil typisk være hævet de første par døgn, og det kan væske lidt derfra. I de første 2-3 uger anbefales det at fugte området med Troldhassel gel om dagen og aften, samt Neoderm om dagen. Begge produkter kan købes i klinikken.

Efter ca. 1-2 uger vil området være helet. Derfor er det især i den første uge, man skal passe godt på det behandlede område. Det er vigtigt ikke at pille i tatoveringen før den er helet, da der i værste fald kan dannes arvæv. Det er også vigtigt at undgå sol direkte på området, de første 14 dage efter behandlingen. Herefter anbefales det at bruge solcreme faktor 30-50, indtil næste behandling. Det anbefales også, at man drikker masser af vand de første uger efter behandlingen, da det har god effekt på nedbrydelsen og udskillesen af blækket.

Bivirkninger

Efter behandlingen opstår der ofte blæredannelser, som er ganske ufarlige og en del af helingsprocessen. Der kan opstå hævelser (især hvis det behandlede område er på benet eller hænderne), rødme og små kar udtrækninger kan også forekomme. Ugerne efter vil der ofte være en del kløe fra området, som kan afhjælpes med Troldhassel og Neoderm

Af mere sjældne bivirkninger, kan der efterfølgende dannes sår eller arvæv. Oplever du nogle af disse bivirkninger efter din behandling, må du meget gerne kontktate os. Så vi kan råde og vejlede dig, evt. om kontakt til læge kan være relevant.

Fjernelse af permanent makeup

Hvis du er ked af resultatet af din permanente makeup, er laserbehandling en god og effektiv løsning. Endvidere har vi et samarbejde med en af de dygtigste PMU artister, som efterfølgende kan give dig et flot resultat.

PMU er typisk let at fjerne, og kræver ofte kun 3-5 behandlinger.

Priser på tatoveringsfjernelse

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

  Trustpilot