Priser for fedtfrysning med X-Freeze NXT

Alle førstegangs behandlinger indledes med en 15 minutters gratis konsultation

Alle behandlinger tager ca 1 timer.

Læs mere om fedtfrysnings behandlinger inden du bestiller tid.

Når du bestiller en behandling kan det være med en eller flere påsætninger. En påsætning, kan eksempelvis være hagen. Hvis området er større, for eksempel maven, kan der være være brug for to påsætninger. Til arme, sideben med flere, skal der to påsætninger til, pr. behandling.

OBS. Hvis en behandling med 3 eller 4 påsætninger kun kan lade sig gøre over 2 gange, fordi der skal behandles på begge sider af kroppen tillægges der 500 kr. til behandlingsprisen.

Dette kan konstateres ved uforpligtende konsultation (gratis). Er du i tvivl så kontakt mig endelig.


Priser for behandlinger

Enkelt behandlinger

1 påsætning875,-
2 påsætninger1300,-
3 påsætninger1650,-
4 påsætninger1900,-

Behandlingsforløb

3 x 1 påsætning2100,-
3 x 2 påsætninger3300,-
3 x 3 påsætninger4200,-
3 x 4 påsætninger5100,-

Book en tid

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

  Trustpilot