Priser på strækmærkereducering

Alle førstegangs behandlinger indledes med en 15 minutters gratis konsultation

En behandlinger tager 60 min. Et typisk behandlingsforløb er 1 til 3 gange. Prisen er INKL. en EKTRA stimulerende behandling efter ca. 20 dage, samt STRIORT hjemmekit produkter til en samlet værdi af 950.- DKK

Læs mere om Strækmærkereducering inden du bestiller tid.

Priser

Pr. behandling2200,-

Efter ca. 20 dage kan du komme ind til en stimulerende behandling - denne tager kun 15 min. og er med i prisen.

Book en tid

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

  Trustpilot