Behandlinger

Hos Clinic Beautiful kan vi tilbyde en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde et væld af fantastiske behandlinger.


Tatoveringsfjernelse

Hos Clinic Beautiful vil vi indlede med en kort konsultation, inden behandlingen. Her vil vi blandt andet drøfte din helbredstilstand, samt mulige bivirkninger ved behandlingen, og give dig en masse information om tatoveringsfjernelse. Der vil her også blive underskrevet en samtykkeerklæring. Når dette er klaret, er vi klar til selve behandlingen.

PriserLæs mere


Epilering

Hos Clinic Beautiful kan vi tilbyde epilering med elektrolyse. Dette er den eneste metode der kan fjerne hvide- og grå hår, samt alle stride hår permanent som laserbehandlinger ikke kan fjerne. Vi behandler kun små områder med enkelte hår i 20 min. og ca. 10 til 15 hårstrå ad gangen. Hvordan foregår epilering Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårrodden, kommer der lidt strøm, som destruerehårrodden.

PriserLæs mere


Fedtfrysning (X-Freeze NXT)

Vi har den nyeste version af den meget brugte fedtfrysningsmaskine, X-Freeze - vores er en NXT generation. Maskinen er håndbygget i Tyskland af det meget respekterede og pålidelige familiefirma Toplite. Virksomheden har designet og produceret maskiner til medicinal- og kosmetikindustrien i over 30 år. Ved fedtfrysning går man ind og fryser fedtvævet lokalt på kroppen, hvorved der sker en reduktion på 20-30% af fedtcellerne.

PriserLæs mere


Hudforyngelse (Skin Rejuvenation)

Vi kan tilbyde flere forskellige hudforyngende behandlinger. Ved hudforyngende behandlinger ser man på skader der er sket på/og i huden med tiden. Det er derfor det beskrives som en foryngelse af huden - fordi man prøver at reparere huden, så den ser yngre ud. Disse behandlinger bliver også beskrevet som kosmetisk forskønnelse.

PriserLæs mere


Permanent Hårfjerning (Super Hair Removal)

Hos Clinic Beautiful kan vi tilbyde SHR-maskine til permanent hårfjerning. Alle kan få fjernet hår og alle hår kan fjernes - der skal bare være pigment i hårstrået for at maskinen kan fange det. Vi har valgt at bruge SHR maskinen, da den er det mest skånsomme alternativ for huden, sammenlignet med andre behandlinger inden for permanent hårfjerning.

PriserLæs mere


Strækmærkereducering

Vi tilbyder STRIORT strækmærkereducering. Strækmærker kan reduceres – uanset deres alder, farve og størrelse. Med STRIORT metoden kan vi reducere dine strækmærker med op til 80%, efter kun 1-3 behandlinger – en sikker og skånsom metode, da der hverken benyttes nåle, laser, kirurgi eller indsprøjtninger. Behandlingen er stort set smertefri, og som bonus, har den også en opstrammende effekt på huden.

PriserLæs mere


Kryoterapi

Tekst på vej.

PriserLæs mere


Book din tid

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

  Trustpilot