Priser på behandlinger hos Clinic Beautiful

Du er velkommen til at kontakte os, eller komme ind til en uforpligtende samtale, hvis du er i tvivl om en behandling er dig, eller for at få lavet et behandlingsforløb specifikt til dig.

Vi starter altid den første behandling med en gratis konsultation, der cirka tager 15 min. Alle tider er vejledende.


Permanent Hårfjerning

Vi har selvfølgelig enkelte behandlinger, men der er penge at spare, hvis du køber et klippekort på et forløb.

PriserLæs mere


Tatoveringsfjernelse

Tatoveringen fjernes med en af de mest avancerede lasere på markedet, nemlig Tri-beam Q-switched laser. Dette gør, at langt de fleste sorte og røde tatoveringer kan fjernes 100%.

PriserLæs mere


Epilering

Behandlingen foregår ved, at en meget fin nål bliver ført ind i hårsækken. Når nålen er ved hårrodden, kommer der lidt strøm, som destruerehårrodden.

PriserLæs mere


Hudforyngende Behandlinger

Da de hudforyngende behandlinger spænder over alt fra milde irritationer, til store problemer, er priserne vejledende. Det er nemmest at bestille en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvilke og hvor mange behandlinger, du skal have.

PriserLæs mere


Fedtfrysning

Det er både muligt at købe enkelte påsætninger, klippekort og forløb i vores klinik. Kom ind og snak med os om, hvad er passer dig bedst.

PriserLæs mere


Strækmærkereducering

En behandling svarer til et område på størrelse med 2 store håndflader. Du kan højst få 2 behandlinger samtidigt. Kom ind og snak med os om. Du kan også sende os en mail med et billede at dine strækmærker, hvis i tvivl om dine strækmærker kan behandles.

PriserLæs mere


Book din tid

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

  Trustpilot