Clinic Beautiful

En oase af velvære og skønhed i Holbæk centrum, 5 min. gang fra stationen.

Det er dig, der er i centrum når du besøger vores klinik. Alle behandlinger indledes med en gratis konsultation, så vi sammen kan finde den bedste løsning til lige netop dine behov.

Clinic Beautiful er en lille hyggelig skønhedsklinik med en rolig og afslappet atmosfære. Vi er to ejere Lene og Niels. Lene uddannelserne i Lægeeksamineret klinisk kosmetolog, hudterapeut og Sense konsulent og vi er begge certificerede i brugen af de maskiner, vi har i klinikken.

Clinic Beautiful er registreret og godkendt hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Klinikansvarlig læge er speciallæge i hudsygdomme, ph.d. Mathias Tiedemann Svendsen. Hudlæge har gennemgået alle klinikkens behandlinger, og sikrer at disse lever op til myndighedernes krav om, og at du hos Clinic Beautiful modtager patientsikker behandling af høj kvalitet.

Kosmetisk sygeplejerske Lonni Idel, har 25 års erfaring og har specialiseret sig inden for Botox, Filler og permanent hårfjerning. Du vil møde vores kosmetiske sygeplejerske til din forundersøgelse til permanent hårfjerning

Vi elsker vores arbejde højt og har en stor passion for velvære, skønhed og ønsket om at hjælpe andre mennesker af med store eller små kosmetiske udfordringer. Selvværd er en vigtig faktor, når vi bevæger os ud i verden, og alle fortjener at føle sig som sit bedste jeg. Det er den følelse vi håber, at vi kan give vores kunder.

Behandlinger og forløb

Hos Clinic Beautiful kan du købe enkeltbehandlinger. Dog skal du være opmærksom på, at én behandling måske ikke altid er nok, for et varigt og tilfredsstillende resultat. I nogle tilfælde skal der to behandlinger til, andre gange flere. Vi skræddersyr alle forløb til den enkelt person, da vi alle er forskellige og ikke to armhuler, karsprængninger eller kærlighedshåndtag er ens.

Galleri

Se vores Clinic Beautiful

Behandlinger

Dette kan vi blandt andet hjælpe dig med

 • Allerede nu kan jeg se en forskel

  “Jeg har fået to behandlinger som har været en god oplevelse. Allerede nu kan jeg se og mærke forskel. Selve behandlingen gjorde slet ikke ondt og det var behageligt da hun har trygge rammer. Jeg har fået behandling på hele ben og armhule. Glæder mig til de næste behandlinger og blive hår fri.”

 • Det er en fornøjelse at være i Lenes selskab

  “Jeg har været hos Lene 2 gange nu og jeg kan allerede mærke en forskel på hårenes struktur. Jeg er simpelthen så glad for forløbet! Det er altid en fornøjelse at være i Lenes selskab, og hendes søde og rolige væsen gør, at man føler sig helt tilpas under behandlingen. Som klient kan man virkelig mærke, at Lene brænder for det hun laver, og stemningen i klinikken er altid meget behagelig. Jeg fortæller ofte om forløbet til mine veninder og familie, og hvor glad jeg er for, at jeg har valgt at få det gjort hos lige præcis Lene.”

 • Tryghed fra starten

  “Jeg har fået fedtfryse behandling hos Lene som er super professionel og virkelig god til at vejlede. Jeg følte mig helt tryg fra starten og kan efter 4 uger se resultater på hofterne. Jeg glæder mig til fremtidige behandlinger og flere positive resultater. Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler, og jeg har også givet hendes navn videre i min omgangskreds.”

  Trustpilot